dilluns, 4 de juny del 2012

RECLAMACIO DE BECA DE LLIBRES AL SÍNDIC DE GREUGES

Des de l'AMPA estem treballant per ajudar-vos a reclamar els vostres drets en matèria d'educació. Estem pensant i definint els procediments per a dur a terme aquestes reclamacions, per a què siguen efectives o, en tot cas, per a què consten als estaments pertinents. Hem de queixar-nos, hem de reclamar, no podem callar i en això podeu comptar amb nosaltres. 
I en un moment com aquest cal que aprofitem els esforços d'altres AMPES, que ja han treballat en aquesta línea, per a facilitar la tasca als seus socis i sòcies.
Us deixem un enllaç de l'AMPA de l'IES Eduardo Primo de Carlet. És molt clarificador i aporta tota la informació necessària per a tramitar la reclamació de la Beca de Llibres al Síndic de Greuges. Clica ací.

Segons aquesta AMPA primer cal que consultes si efectivament eres beneficiari de la beca de llibres.
Després caldrà que redactes la queixa  i finalment que la presentes.
Per a cadascuna de les accions, tens detallat tot el que has de fer i com ho has de fer.

1. Consulta Beca: hi teniu els enllaços necessaris per a fer la consulta.
2. Proposta de queixa: Només cal que hi afegiu les vostres dades. És la pròpia queixa ja redactada.
3. Presentació  de la queixa: Us indica on heu de remetre la queixa amb l'adreça o l'enllaç per fer-ho on-line. SI la feu en paper us copieu la proposta del punt 2 en un document de text i l'empleneu. Si la feu on-line, ompliu les dades que us demana la web del Sindic de Greuges i en l'apartat "Desarrollo de la queja" hi copieu el text del punt 2 que comença per "Sr Síndic de Greuges,"
Esperem que aquesta informació us haja estat útil i us animem a tirar endavant les queixes oportunes. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a quealsevol dubte.

Una abraçada,
AMPA