dilluns, 19 de novembre del 2012

ESTEM D'ANIVERSARI.


FELICITATS ELBLOCDELATEUAAMPA!!!!!
El 19 de novembre el bloc de l’AMPA cumpleix  1 any, fa un any que va nàixer.
La junta de l’AMPA, que l’hem cuidat i mimat, que l’hem alimentat, que l’hem vist créixer i evolucionar, n’estem molt pagats. 
I és clar, dia rere dia mirem el nombre de visitants per veure si, a banda de nosaltres mateixos, algú més se l’estima. 365 dies després d’obrir els ulls al món té gairebé 7500 visites. Què t’ha paregut? Pareix prou, no? Això és, si els càlculs no ens fallen, una mitjana de 20 visites diàres. Mmmm... Mirem-ho d’una altra manera: hem fet 140 entrades en total, per tant cada entrada l’ha visitada una mitja de 54 persones. Això està molt millor. 
Però.... si pensem que cada vegada que cliquem a una pestanya suma una visita o, més estrany encara, si pensem que hem tingut visites d’altres països (què devien buscar? Què els ha paregut el nostre bloc?) arribem a la conclusió que potser no en són tantes, de visites, no? Xe, que l’Institut té més de 700 alumnes, unes 500 famílies!! Només veuen el nostre bloc el 10% de les famílies de l’IES. Hem de millorar aquest rànquing. Perquè? Perquè pensem que allò qu hi publiquem s’ho val.
Li peguem voltes a tot això per un motiu: l’objectiu del bloc és mantindre informades totes les famílies de l’Institut, sobretot les que són sòcies de l’AMPA, de tot allò que fa l’AMPA i de tot allò que afecta l’àmbit educatiu de l’alumnat. Ho aconseguim? Pensem que encara ens queda molt per a millorar. Però nosaltres ho volem intentar. Per a això volem saber la vostra opinió.
Per favor contesteu-nos a aquestes deu preguntes abans del dia 31 de novembre. Feu-ho ara matiex, no us costarà més de 2 minuts. A nosaltres ens serà molt útil per a millorar. Gràcies.
1- Què canviaries del bloc?
2- Què afegiries al bloc?
3- Què és el que més t’agrada del bloc?
4- T’agradaria col·laborar en el bloc?
5- En quina secció?
6- Mires el bloc :               diàriament        setmanalment          un cop al mes            mai    
7- El bloc et pareix    útil          interessant         inútil            altres:
8- Estàs incrit a NOVETATS AL MAIL?
9- Conèixes el fòrum LLIBRES D’INTERCANVI?
10- El fòrum LLIBRES D’INMTERCANVI et pareix    
                                    útil          fàcil d’usar           difícil d’usar              poc pràctic