dijous, 4 d’abril del 2013

EL JOC DE L'OCA PER A IPAD PER A AUTISTES, FANTÀSTIC!

 
 
Francesc Sistachs  s'ha involucrat fa molt poc, en la creació d'Appically, una companyia de software per a persones amb autisme, dèficit d'atenció i altres necessitats especials.
Porta gairebé tres anys estudiant a fons aquest camp (té una web sobre aquest tema, www.iautism.info) i al final ha trobat companys de viatge per poder fer realitat una empresa social enfocada en aquest camp.

Coincidint amb el 2 d'abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, Appically ha presentat Happy Geese per a iPad, que és una versió simplificada i adaptada del joc de l'oca per a nens molt petits i per a nens amb necessitats especials de qualsevol edat.

L'aplicació crec que ha quedat força bé, així que us passo la web (www.happygeese.com) i l'enllaç de la botiga d'Apple (https://itunes.apple.com/es/app/happy-geese/id605799337) per si li voleu donar-hi un cop d'ull, comprar-la :D, o passar-la a algú que conegueu i que tingui nens (i un iPad, és clar).

Si mireu a la pàgina web, veureu també un vídeo de l'app on apareix el Francesc amb els seus fills jugant a Happy Geese. I a http://www.rtve.es/alacarta/videos/para-todos-la-2/para-todos-2-entrevista-francesc-sistach/1743448/ trobareu l'entrevista que li van fer a la TV.